Botox – Vad är det?

Botox är till för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botoxinjicering används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis problem med svettningar på händer och fötter.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöraargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Deep Wrinkles Treatment Edmonton | Wrinkles Treatments That Work

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn Botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.

Du kan exempelvisgörabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver habotox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbotox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenomsteg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injiceringinnan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>