SUP

SUP är ettfenomensom har blivit väldigtpopuläri Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att användaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel stand up paddle.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din SUP i allt från sjö till hav. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.

SUP Board

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja enbrapaddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill undvika attblåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Skillnaden med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och provapå nya vattentyper dit du rest.

Vad är SUP Yoga?

Det finns olika typer av SUP och med den smartapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddle.Fenomenet SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

SUP Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.Standuppaddle är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärPaddleboard något som passar förallaåldrar.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>