Toată lumea trebuie să știe aceste semnale de alarmă

Semne de atac de cord

Pentru următoarele semne din zona inimii sau toracele, ar trebui să vă gândiți imediat la un atac de cord și să vă adresați fără întârziere ambulanței:

 • Durere severă care
  durează cel puțin cinci minute, predominant în torace, adesea numai în spatele sferei (Figurile A și D). Uneori durerea radiază în alte părți ale corpului – de ex. În brațe, abdomenul superior (figura B), între lamele umărului din spate sau din gât și maxilar (figurile B și C).
 • Sarcina masivă
  Adesea apare un atac de cord cu o presiune grea sau o constricție foarte puternică în zona inimii. (Mulți oameni care au un atac de cord simt că au un elefant pe piept.)
 • Arderea violenta
  Deseori durerea unui atac de cord este, de asemenea, o senzație de arsură.
 • Greață, vărsături, dificultăți de respirație și dureri la nivelul abdomenului superior
  Un atac de cord poate face , de asemenea , singur cu așa-numitele „simptome non-specifice“ , a simțit ceea ce se întâmplă la femei mai frecvent decât bărbații. Semnele nespecifice includ, pentru. Greață, dificultăți de respirație, dureri abdominale superioare și vărsături. Deoarece aceste simptome pot apărea , de asemenea , cu alte condiții inofensive care Heart Foundation germană recomandă întotdeauna să cheme o ambulanță în cazul în care aceste simptome nespecifice apar în grade anterior niciodată înainte de experiență. Poate că există
 • un atac de cord în spatele lui.
 • heart-tonic
 • Senzația rece, cu pielea rece, plictisită

Frecvent apare într-un atac de cord, în plus față de anxietatea care z. B. cu tenul palid / palid și sudoarea rece observabilă.

Important: Vă puteți determina riscul de infarct miocardic aici, cu ajutorul testului nostru de risc pentru atacul cardiac .

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>